Batoane raw energizante cu fructe uscate

Cred ca deja stiti ca sunt fan orice fel de batoane raw si in continua cautare de tot felul de variatiuni pe aceasta tema, asa ca astazi voi posta inca o descoperire minunata din seria "batoanelor raw" :))).

Pentru ca stau cam prost la capitolul imaginatie, nu am putut gasi o denumire mai fancy pentru aceste batoane, dar primesc si astept cu drag sugestii, asta dupa ce le veti incerca si indragi bineinteles.

Ingrediente:

- 1 cana de curmale moi
- 1/2 cana stafide + merisoare
- 1/2 cana seminte de canepa decorticate
- 1/2 cana de fulgi de ovaz
- 2 linguri seminte de susan
- 2 linguri fulgi de cocos
- 2 lingurite pudra maca
- 2 linguri ulei de cocos

Mod de preparare: 

Punem toate ingredientele, pe rand, in robotul de bucatarie (cu lama S),lasand la sfarsit de tot uleiul de cocos si procesam bine bine, pana obtinem o compozitie lipicioasa, pe care o asezam cu ajutorul unei spatule din silicon intr-un vas de sticla, yena. Bagam vasul in congelator pentru cateva ore (2-3), apoi il scoatem si taiem sub forma de dreptunghiuri, batoane si le pastram in frigider, cateva zile, chiar si-o saptamana, asta daca rezista atata :)). Se pot foarte usor, lua la noi, la pachet pe post de gustare, sau se pot consuma la micul dejun, fiind destul de hranitoare, satioase si energizante.







Pofta buna si sanatate maxima!
Enjoy and stay healthy & happy! :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu