Si dupa un asa succes cu crackersi raw, am zis sa mai incerc si alte bunataturi culinare ce implica hrisca. Si asa am ajuns la reteta de astazi, si anume : pateul raw de hrisca sau hrisca batuta (nu prea vad diferenta intre ele).
Ingrediente:
1 cana de hrisca
2 catei de usturoi
1-2 linguri ulei de masline
2-3 linguri de apa
3 rosii deshidratate (optional, dar e mai bun ele)
1/4 lingurita tarhon
1/4 lingurita oregano
suc de la 1/2 lamaiesare de mare/Himalaya
Preparare:
Hrisca se pune la hidratat in apa de seara pana dimineata (cam 8 ore). Daca aveti rabdare si timp, puteti sa o lasati sa germineze cateva ore, scoasa din apa. Apoi, se introduc toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza pana obtinem o pasta cremoasa. Gustul acestui pateu este foarte asemanator cu cel al fasolei.
Pateul merge servit pe un pat de ardei gras sau dupa placul fiecaruia!
Enjoy and stay healthy&happy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu