Ingrediente:
- 6 linguri unt de arahide
- 3 linguri ulei de cocos
- 3 linguri miere sau alt indulcitor natural preferat (sirop artar,stevie,agave,zahar din nuca de cocos)
- 2 linguri cacao
- 1/2 lingurita vanilie pudra
- un varf de cutit de sare
- 1/2 cana alune putin macinate (sau caju sau migdale) incat sa ramana si bucati mai mari, pentru factorul crocant
Puneti toate ingredientele, mai putin alunele sau nucile alese, in robotul cu lama S si procesati, mixati bine bine, astfel incat sa se omogenizeze toate ingredientele, si sa obtineti in final o ciocolata delicioasa si cremoasa. Adaugati si nucile alese si putin macinate, varsati compozitia intr-o forma de silicon si puneti in congelator pentru cateva ore (macar 2-3 ore sau chiar si mai mult, cu cat sta mai mult cu atat mai bine, deoarece pralinele vor apuca sa se intareasca cum trebuie). Le puteti pastra in frigider pentru 2-3 zile, sau daca doriti mai multe zile atunci pastrati-le in congelator. Eu am obtinut 16 praline, de dimensiuni medii, asa cum le vedeti in poze.
Pofta buna si sanatate maxima!
Enjoy and stay healthy & happy! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu